Никога не съм харесвал МБ, ама на тези снимки е просто отвратителен, особено за парите си. Лично мнение, не ме нападайте . ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новата Alfa Romeo Giulia - продължение
Collapse
X
-
1 Gulia
2 3ser
3 a4
4 C-class
Със стикери ще е най-добре според мен, в Холандия имат тази опция, иначе тръпки ме побиват като си помисля гнусния чичка в кат как ти пробива бронята и ти слага номераNow: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Ще ги крадат в нашата мила родина. . .Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеСя ти ми кажи ако трябва да махнеш една, коя е различната?
А тва е новата ми любима снимка:
Като цяло да, спазва дизайн езика и похватите на премиум седаните, но е с доста по-меки линии... заради което ме кефи най-многоGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Най-накрая истински реален звук на мотора !!!
https://www.youtube.com/watch?v=wdnXdMgbIu8
ПП: Гледайте до края156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКато произведат наследник на 166, вече можем да говорим за "класа на премиум седаните", в тия теснотии 3-ки, 4-ки, Цетки и вече Джулия няма нищо премиум - просто ежедневки
А вече вътре в самия сегмент има премиум продукти и обикновени продукти. Ако се чудиш какво е премиум в малките седани или както им казваш "теснотии" - задвижването (предаването), големите мотори и качеството, което се предполага, че при марки като БМВ, Ауди, Мерц, Лексус и Инфинити, трябва да е по-високо.
За тва в Англия Д-сегмента се дели на Large family car и Compact executive car, въпреки че и двете на размери са еднакви
Вярвам ше се съгласиш, че БМВ 3-ка е малко по-премиум от Пежо 508, което не можеш да си го купиш с 450 коня мотор
Не че всичкия тоя спам има някакво значение, особено ако си фен на сегментите с грандоманските кораби, ама се пак да спазваме терминологията - при колите премиум не е опредление за габарити, а за технологииAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеНай-накрая истински реален звук на мотора !!!
https://www.youtube.com/watch?v=wdnXdMgbIu8
ПП: Гледайте до края
Много ми харесва !
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеА тва е новата ми любима снимка:
Като цяло да, спазва дизайн езика и похватите на премиум седаните, но е с доста по-меки линии... заради което ме кефи най-много
аз ли недовиждам или има две капачки за куката за теглене .
Едната от които ще бъде затворена от табелата за регистрационният номерAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
E колеги голямо приказване падна.Не разбрахтели че таз кола не е за хърби като нас,тя е за адвокати,лекари,икономисти тя е въпрос на имидч,дали е премиум или нещо друго никои не го интирсува.Радваите се на новата Алфа само това ще ни остане.
Comment
-
Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщениеПичове, всичко ми се изясни, току що.
това си представят ония с немските "бегачки" като им се лепне отзад ! ха хаAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
Comment